“Mr. Google Goes to Washington”

For what it’s worth…

All too often on these pages we’ve had cause to criticize corporate behavior as greedy, shortsighted and arrogantly dismissive of local concerns. That’s because in Lafayette recently its all too often been an accurate way to characterize the behavior of our incumbent providers of telecommunications.

But there are some white hat corporations out there and Google appears to be one. A Red Herring article, Mr. Google Goes to Washington, summarizes Google’s intention and the causes Google’s newly hired lobbyist intends to fight for. A blog entry on google’s blog outlines their causes in some pretty refreshing language.

“Our mission in Washington boils down to this: Defend the Internet as a free and open platform for information, communication, and innovation,”

Gee, I could go for that.

The initial battlegrounds? Net Neutrality, Copyrights and fair use, and Intermediary liability. These are all “very good things” and having a lobbyist from a major and well-regarded tech compay fighting for them is great. In a nutshell net neutrality is the principle that the network ought not to favor one use or provider over another. Copy right and fair use, at least as Google appears to understand it means that Google’s search engine shouldn’t be asked to enforce copyright craziness. Intermediary liability is the principle that holds that if you wanna look for stuff on the web the search engine shouldn’t be held liable.

Basic, sensible, principles. Nice to see a global megacorp endorse them. Too bad we can’t expect anything similar from BellSouth and Cox.

30 thoughts on ““Mr. Google Goes to Washington””

  1. Mamak Elektrikci | Mamak Elektrikçi arıyorsanız doğru yerdesiniz. Mamak Elektrikci hiç çekinmeden tüm elektrik sorunlarını arayabilir bilgi alabilirsiniz. Elektrikci lazım olduğunda Mamak ‘nın bir çok mahallesine hizmet veren Elektrikçi ustalarımızdan profesyonel destek alabilirsiniz.

  2. Elektrikçi Ankara | Ankara Elektrikçi arıyorsanız doğru yerdesiniz. Ankara Elektrikci hiç çekinmeden tüm elektrik sorunlarını arayabilir bilgi alabilirsiniz. Elektrikci lazım olduğunda Ankara ‘nın bir çok mahallesine hizmet veren Elektrikçi ustalarımızdan profesyonel destek alabilirsiniz.

  3. Uyducu Ankara | Ankara Uyducu, Ankara Uydu Servisi, lazım olduğunda Ankara ‘nın bir çok mahallesine hizmet veren ustalarımızdan profesyonel destek alabilirsiniz. Ankara Uydu Montajı, Uydu Ayarı yada Arıza onarımı olabildiğince hassasiyet gerektirdiği için tam da bu arada devreye biz giriyoruz.

  4. Elektrik Tamircisi Ankara | Ankara Elektrik Ustası olarak kullanılan ürünlerden dolayı herhangi bir arıza durumunda sizden ikinci kez bir servis ücreti talep etmiyoruz çünkü bizler müşteri deneyimine, müşteri memnuniyetine önem veriyoruz. Bu sayede sektörün zirve Ankara Elektrik Ustası kadrosunu bünyemizde toplaya bildik. Bu sayede elektrik ustası dendiği akıllara ekibimiz geliyor çünkü onlar her sorunu en kusursuz şekilde çözüyor. Doğru tercihi şimdi yapın; zaman, paranızdan tasarruf edin.

  5. Uyducu Mamak | Mamak Uyducu, Mamak Uydu Servisi, lazım olduğunda Mamak ‘nın bir çok mahallesine hizmet veren ustalarımızdan profesyonel destek alabilirsiniz. Mamak Uydu Montajı, Ayarı yada Arıza onarımı olabildiğince hassasiyet gerektirdiği için tam da bu arada devreye biz giriyoruz.

  6. Uyducu Keçiören | Keçiören Uyducu, Keçiören Uydu Servisi, lazım olduğunda Keçiören ‘nın bir çok mahallesine hizmet veren ustalarımızdan profesyonel destek alabilirsiniz. Keçiören Uydu Montajı, Ayarı yada Arıza onarımı olabildiğince hassasiyet gerektirdiği için tam da bu arada devreye biz giriyoruz

  7. Uyducu Altındağ | Altındağ Uyducu, Altındağ Uydu Servisi, lazım olduğunda Altındağ ‘nın bir çok mahallesine hizmet veren ustalarımızdan profesyonel destek alabilirsiniz. Altındağ Uydu Montajı, Ayarı yada Arıza onarımı olabildiğince hassasiyet gerektirdiği için tam da bu arada devreye biz giriyoruz.

  8. Uyducu Çankaya | Çankaya Uyducu, Çankaya Uydu Servisi, lazım olduğunda Çankaya ‘nın bir çok mahallesine hizmet veren ustalarımızdan profesyonel destek alabilirsiniz. Çankaya Uydu Montajı, Ayarı yada Arıza onarımı olabildiğince hassasiyet gerektirdiği için tam da bu arada devreye biz giriyoruz.

  9. Uyducu Sincan | Sincan Uyducu, Sincan Uydu Servisi, lazım olduğunda Sincan ‘nın bir çok mahallesine hizmet veren ustalarımızdan profesyonel destek alabilirsiniz. Sincan Uydu Montajı, Ayarı yada Arıza onarımı olabildiğince hassasiyet gerektirdiği için tam da bu arada devreye biz giriyoruz.

  10. Keçiören Elektrikçi | Keçiören Elektrikçi arıyorsanız doğru yerdesiniz. Keçiören Elektrikci hiç çekinmeden tüm elektrik sorunlarını arayabilir bilgi alabilirsiniz. Elektrikci lazım olduğunda Keçiören ‘nın bir çok mahallesine hizmet veren Elektrikçi ustalarımızdan profesyonel destek alabilirsiniz.

  11. Elektrikçi Keçiören | Keçiören Elektrikçi arıyorsanız doğru yerdesiniz. Keçiören Elektrikci hiç çekinmeden tüm elektrik sorunlarını arayabilir bilgi alabilirsiniz. Elektrikci lazım olduğunda Keçiören ‘nın bir çok mahallesine hizmet veren Elektrikçi ustalarımızdan profesyonel destek alabilirsiniz.

  12. Bağlarbaşı Elektrikçi | Bağlarbaşı Elektrikçi arıyorsanız doğru yerdesiniz. Ankara Bağlarbaşı Elektrikçi hiç çekinmeden tüm elektrik sorunlarını arayabilir bilgi alabilirsiniz. Elektrikci lazım olduğunda Bağlarbaşı ‘nın bir çok mahallesine hizmet veren Elektrikçi ustalarımızdan profesyonel destek alabilirsiniz.

  13. Karargahtepe Elektrikçi | Karargahtepe Elektrikçi arıyorsanız doğru yerdesiniz. Ankara Karargahtepe Elektrikçi hiç çekinmeden tüm elektrik sorunlarını arayabilir bilgi alabilirsiniz. Elektrikci lazım olduğunda Karargahtepe ‘nın bir çok mahallesine hizmet veren Elektrikçi ustalarımızdan profesyonel destek alabilirsiniz.

  14. Sancaktepe Elektrikçi | Sancaktepe Elektrikçi arıyorsanız doğru yerdesiniz. Ankara Sancaktepe Elektrikçi hiç çekinmeden tüm elektrik sorunlarını arayabilir bilgi alabilirsiniz. Elektrikci lazım olduğunda Sancaktepe ‘nın bir çok mahallesine hizmet veren Elektrikçi ustalarımızdan profesyonel destek alabilirsiniz.

  15. Yeşiltepe Elektrikçi | Yeşiltepe Elektrikçi arıyorsanız doğru yerdesiniz. Ankara Yeşiltepe Elektrikçi hiç çekinmeden tüm elektrik sorunlarını arayabilir bilgi alabilirsiniz. Elektrikci lazım olduğunda Yeşiltepe ‘nın bir çok mahallesine hizmet veren Elektrikçi ustalarımızdan profesyonel destek alabilirsiniz.

  16. Ankara Uyducu | Ankara Uyducu, Ankara Uydu Servisi, lazım olduğunda Ankara ‘nın bir çok mahallesine hizmet veren ustalarımızdan profesyonel destek alabilirsiniz. Ankara Uydu Montajı, Uydu Ayarı yada Arıza onarımı olabildiğince hassasiyet gerektirdiği için tam da bu arada devreye biz giriyoruz.

  17. Elektrikçi Ankara | Ankara Elektrikçi arıyorsanız doğru yerdesiniz. Elektrikçi Ankara hiç çekinmeden tüm elektrik sorunlarını arayabilir bilgi alabilirsiniz. Elektrikci lazım olduğunda Ankara ‘nın bir çok mahallesine hizmet veren Elektrikçi ustalarımızdan profesyonel destek alabilirsiniz.

  18. Ankara Tuvalet Lavabo Kanal Açma | Ankara Kanal Açma firması olarak kırıp dökme işlemi yapmadan hem ortama zarar vermezler, hem de borulara zarar vermeden sorunu kökünden çözerler. Teknolojik gelişmeler ışığında artık kimse eski yöntemle tuvalet tıkanıklıklarını açmamaktadır. Ankara Kanal Açma firması olarak kırmadan tuvalet tıkanıklığı açan firma personellerinin oldukça dikkatli ve daire içerisinde hiçbir yere zarar vermeden tuvalet tıkanıklığı açma işlemini yapmaları gerekmektedir. Kırmadan tuvalet tıkanıklığı açmak için personellerin deneyimli olması kadar kullanılan ekipmanların da sağlam ve düzenli olması da çok önemlidir.

  19. Ankara Robotla Tuvalet Tıkanıklığı Açma | Ankara Robotla Tuvalet Tıkanıklığı Açma Tıkanıklık açma hususunun en başında pimaş gelmektedir. Daire içlerinde yada iş yerlerinde pimaş tıkanıklığı nedenleri başında kulanım hatası gelmektedir. Pimaş içinde kalan inşaat atıkları çimento ve bazı yabancı maddeler zamanla tıkanıklığa sebep olmaktadır. Tıkanan pimaşları açma işlemi profesyonel ekipler ve günümüzdeki teknoloji cihazları ile kırmadan çok kolay bir şekilde yapılmaktadır. Pimaş tıkanıklığını özel yaylı robot telle açtıktan sonra kameralı cihazla kontrol edilir ve yıkanarak temizlenir bilinçli kullanımlar da pimaş hatlarında kolay kolay tıkanıklık meydana gelmez. Ankara Robotla Tuvalet Tıkanıklığı Açma olarak profesyonel ekiplerimizle son sistem cihazlarla kırmadan dökmeden pimaş açma ve kameralı cihaz ile yıkama yaparak sonuca ulaşıyoruz son sistem ekipmanlarımızla 7/24 hizmetinizdeyiz.

  20. Ankara Elektrik Ustası | Ankara Elektrik Ustası olarak kullanılan ürünlerden dolayı herhangi bir arıza durumunda sizden ikinci kez bir servis ücreti talep etmiyoruz çünkü bizler müşteri deneyimine, müşteri memnuniyetine önem veriyoruz. Bu sayede sektörün zirve Ankara Elektrik Ustası kadrosunu bünyemizde toplaya bildik. Bu sayede elektrik ustası dendiği akıllara ekibimiz geliyor çünkü onlar her sorunu en kusursuz şekilde çözüyor. Doğru tercihi şimdi yapın; zaman, paranızdan tasarruf edin.